ovc 21 gunt nieuw heeten de punten

In de vijfde klasse H werd OVC ’21 op passie en strijd afgetroefd door Nieuw Heeten. Voor de kampioen uit Ommen hoefde het niet meer zo nodig en Nieuw Heeten wilde het thuispubliek nog wat strijd laten zien.

Rob Schrijver maakte in de eerste helft een goal, terwijl Ronnie Schiphorst voor de einduitslag, 2-0, tekende. OVC had wel het beter verzorgde voetbal, maar kon het doel niet vinden. Nieuw Heeten wilde de blamage van de eerste wedstrijd ook nog eens weg poetsen, in Ommen werd het maar liefst 5-1 voor de ploeg van Michael Dikken. Kortom een wedstrijd om des keizers baard. Nieuw Heeten wederom een middenmoter en OVC’21 mag het volgend seizoen een stapje hogerop proberen.

In dezelfde klasse eindigde de topper tussen nummer 2 USV en nummer 3 Broekland onbeslist, beide ploegen gaan samen met Holten de nacompetie in.

SDOL tegen Hoonhorst eindigde in een 3-2 overwinning voor de ploeg uit Luttenberg, beide ploegen zullen elkaar volgend seizoen weer tegenkomen in dezelfde klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.