oproep voor deelname versiering stoppelhaene

Om meer inwoners van Raalte bij Stöppelhaene te betrekken, roept de Commissie Versiering en Verlichting van het Sallands Oogstfeest op om hun straat en/of huis te versieren. Niet alleen in het centrum van Raalte moet het tijdens Stöppelhaene feest zijn, het mooiste is het als heel Raalte feestelijk oogt.

In voorgaande jaren heb je misschien al eens meegewerkt aan het versieren van je tuin of gevel. Misschien heb je zelfs andere versieringen gezien die je aanspraken of gehoord van de gezelligheid die het versieren met zich meebrengt. Zeker als je samen met buurtbewoners je buurt, straat of plein versiert.

Door het dorp mooi te versieren, worden meer inwoners van Raalte bij het feest betrokken en door samen aan Stöppelhaene te werken, heb je ook nog eens een bult plezier. Tenslotte wordt de lichtroute door het dorp een stuk interessanter als er meer straten meedoen .

Als je mee wil doen met de verlichtings- en versieringsroute, kun je contact opnemen met Cees Bouman (06-19280180)

Meer informatie vind je op staging2.stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.