open huis dagen bij vernieuwd rienties

Rienties Wooninspiratie houdt op 24, 25 en 26 mei Open Huis-dagen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je op vrijblijvende en informele wijze kennismaken met de vernieuwde showroom, de nieuwe collecties en de uitgebreide mogelijkheden voor woonadvies. Ook zijn er gedurende deze dagen flinke kortingen op meubilair, woonaccessoires en verlichting en kun je tijdens deze dagen (op afspraak) terecht voor gratis woonadvies.

Rienties Wooninspiratie heeft onlangs haar mogelijkheden voor wat betreft het woonadvies uitgebreid. Naast het reguliere woonadvies, dat je bij de Raalter woonwinkel al kon krijgen, kun je nu ook je advies inwinnen voor je volledige interieur. Rienties is recentelijk een samenwerking met interieuradviesbureau Stijl & Stijl aangegaan. Het interieuradviesbureau dat eerder gevestigd was op Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal heeft haar intrede genomen in de showroom van Rienties aan de Schoolstraat in Raalte van waaruit ze nu op afspraak onafhankelijk interieuradvies geeft. Kosteloos woonadvies inwinnen bij Rienties Wooninspiratie kan nog steeds, maar door Stijl & Stijl bij de showroom te betrekken, haalt Rienties nog een interieurexpert in huis, namelijk Erna Wijninga. Erna is naast Esther en Raymond de nieuwe inspirerende kracht als het gaat om gedegen en eerlijk woonadvies van Rienties Wooninspiratie. Daarnaast biedt Erna met haar interieuradviesbureau Stijl & Stijl ook de mogelijkheid voor onafhankelijk advies en/of begeleiding vanaf de bouw/verbouw van de woning tot advies voor de inrichting van de gehele woning.

Raymond Rienties bezoekt nu ook al regelmatig mensen aan huis die graag advies willen over hun woninginrichting. “Mensen zijn vaak zenuwachtig als ik binnenkom en verwachten direct een reactie. Meestal zeg ik dan: Zullen we eens even gaan zitten en een kop koffie drinken? Dan bespreken we eerst rustig de wensen. Vaak komt er dan een duidelijk verhaal naar boven.” Raymond vertelt ook dat hij meestal vrij snel een beeld voor ogen heeft. “Ik vraag naar het gebruik van de ruimte. Ook is het goed om te weten hoe de gezinssamenstelling is, zijn er bijvoorbeeld nog kleine kinderen in huis. Als ik daar een helder antwoord op krijg, weet ik snel welke kant de inrichting op moet. Ik maak dan ter plekke een ruwe schets en dat werk ik in de showroom verder uit.”

Raymond windt er geen doekjes om als hij advies moet uitbrengen. “Ik heb vaak een duidelijke mening en laat die ook horen. Daar hebben mensen ook behoefte aan. Vervolgens bespreek ik bij terugkomst in de showroom mijn ideeën nog eens door met mijn collega’s. Regelmatig zitten we op één lijn, maar soms vullen ze me ook aan.”

Tijdens de Open Huis-dagen kunnen bezoekers de vernieuwde showroom van Rienties Wooninspiratie ontdekken, profiteren van aantrekkelijke kortingen op meubilair, verlichting en woonaccessoires. Ook kun je een uur gratis woonadvies van Interieuradviesbureau Stijl & Stijl inwinnen. Het is wel raadzaam om hiervoor een afspraak te maken. Vergeet niet een plattegrond/bouwtekening met afmetingen en foto’s mee te nemen!

De reden om Open Huis-dagen te houden zijn voor Rienties niet alleen de kennismaking met Stijl & Stijl en de nieuwe collecties. De bedoeling van de dagen zijn vooral om nog eens te benadrukken dat Rienties voor elk budget een sfeervol interieur kan verzorgen. “We willen voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk zijn en blijven. Gewoon gewoon.”

De Open Huis dagen bij Rienties Wooninspiratie worden op 24, 25 en 26 mei gehouden. Op donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wil je gebruik maken van het gratis woonadvies tijdens deze dagen? Maak dan even een afspraak via 0572-353772. Je vindt de showroom van Rienties aan de Schoolstraat 7 in Raalte. Direct achter de showroom is er gratis parkeergelegenheid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.