Home / archiefcentraal / olster jeugd vermaakt zich met modelbootjes

olster jeugd vermaakt zich met modelbootjes

De jeugd van Olst kon zich dit weekend goed vermaken bij de Olster Modelbouw Club. De club was namelijk neergestreken met hun modelboten bij de Kortrickvijver. Stands met mooie zelfbouw boten en vele andere bouw pakketten werden tentoongesteld.

Het hele weekend is er van alles te beleven tijdens het Recreatie Vaarweekend. Zoals vanouds was er op zaterdagavond weer verlicht varen. Al op vrijdagavond kon er worden overnacht in een eigen caravan op het terrein bij de Kortrickvijver.

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.