oefenen voor moederdag

Het wordt een komen en gaan op het podium van Het Lommerrijk op zondag 13 mei. Jonge muzikanten spelen blokfluit, dwarsfluit, piano, viool, cello, gitaar, saxofoon, keyboard en accordeon. Leerlingen van fanfare De Bergklanken brengen slagwerk ten gehore. Organisator én muzieklerares Nynke Atsma hoopt dat veel moeders en oma’s de muzikale presentjes in ontvangst komen nemen. ‘En vaders zijn uiteraard ook van harte welkom. Ook voor kinderen die zelf niet spelen, is het leuk want er staan ongetwijfeld vriendjes en vriendinnetjes op het podium.’

Het concert begint om 14.30 uur en eindigt om 15.45 uur zodat vaders genoeg tijd hebben om eens lekker te koken. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar de Brasserie van camping De Luttenberg. Mocht het concert worden verplaatst, dan meldt de organisatie dit zondag rond 10 uur op de site staging2.amfitheaterhetlommerrijk.nl en op twitter (@hetlommerrijk).

De toegang is gratis. Het Lommerrijk maakt het Moederdagconcert, het eerste in zijn soort in Luttenberg, mogelijk met het prijzengeld dat is verbonden aan de Cultuurprijs Raalte. Het amfitheater won deze prijs in januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.