ns raadt aan eerder naar huis te gaan

Goed nieuws voor iedereen die geen zin heeft de hele dag te werken of op school te zitten. De NS heeft treinreizigers namelijk aangeraden vanmiddag en vanavond eerder van of naar huis te vertrekken.

Met name in de oostelijke helft van Nederland worden vanmiddag en vanavond veel bliksem en harde wind voorspeld. Het spoorsysteem is kwetsbaar bij blikseminslagen door de vele elektrische installaties. Ook harde wind kan voor hinder zorgen, bijvoorbeeld door omgevallen bomen.

ProRail en NS hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen om verstoring zo snel mogelijk te verhelpen, maar raden toch aan eerder van of naar huis te vertrekken. En houdt staging2.ns.nl in de gaten voor de actuele stand van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.