nieuwe shirts en tassen voor averboys

De Averboys uit Heino zijn dankzij Heatplus en Verzamelplaats Salland van nieuwe shirts en voetbaltassen voorzien. De eigenaren van beide bedrijven, Ben Reuvekamp en Bernhard Melenhorst, voelen zich erg betrokken bij het Heinose vriendenteam. “Het doel van de Averboys om voetbal en gezelligheid te combineren spreekt me erg aan”, zegt Reuvekamp. Voor Melenhorst speelt ook de band van de Averboys met de agrarische sector een rol, “Daar vinden we elkaar. Ik heb daar een goed gevoel bij”.

Gait Groot Beumer, de grote regelaar van de Averboys, is blij met de bijdragen van de sponsors. “Het is echt geweldig. Een prachtig gebaar van beide bedrijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.