nieuwe ep van john hill

Vanaf vandaag is de nieuwe EP Awfully Close van John Hill verkrijgbaar. Met zijn nieuwe begeleidingsband maakt de singer-songwriter op deze EP de stap naar moderne folk-rock, gesteund door de niet alledaagse combinatie van viool (Roelijn Kok) en de ritme trein van Francesco Taranto op bas en Pim Zielman op drums.

John speelde op de eerste avond van de Wraak van Vechtdal in een bombol Oude Station in Dalfsen. Afgelopen weekend speelde hij in het voorprogramma voor Erwin Nyhoff in – alweer – een bomvolle Lantaarn in Hellendoorn. Zaterdag is hij met violiste te zien op het Bevrijdingsfestival Overijssel in het Weezenlandenpark in Zwolle, om half vijf op het podium New Arts.

Vrijdagavond 11 mei is de officiële releaseparty in het Papenstraattheater in Zwolle, waar John en zijn band de hele EP en meer zullen spelen. Entree is tien euro inclusief het gloednieuwe plaatje. Wil je erbij zijn, stuur dan even een mail naar harmjan@johnhill.nl. Er zijn nog ongeveer 15 plekken dus wees er snel bij!

De EP is te krijgen via John’s website op staging2.johnhill.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.