nieuwbouw sv raalte verloopt volgens planning

Na het verplaatsen van de fietsenstalling ging eind maart dan eindelijk de schop echt de grond in en werd begonnen met de bouw van een nieuwe kantine voor SV Raalte. Geholpen door een groot aantal leden, vrijwilligers en bedrijven die SV Raalte een warm hart toedragen is de bouwput uitgegraven, de fundering gestort en het opmetselen ervan inmiddels gereed. Vermeldenswaardig daarbij is dat enkele heren die nu het opmetselen hebben verzorgd in 1971 én 1975 ook nog hebben geholpen met het metselen van de huidige kantine en de huidige “oude” kleedkamers.

De komende week zal begonnen worden met het leggen van de kantinevloer, het treffen van installatie technische voorbereidingen en het plaatsen van de staalconstructie. Dit is ook het moment om het bereiken van het hoogste punt te vieren.

Vooralsnog ligt de bouw op schema en is de verwachting dat bij het 75-jarig jubileum in oktober de kantine officieel zal worden geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.