n35 dicht na ongeval

De N35 tussen Raalte en Mariënheem is maandagmorgen korte tijd afgesloten geweest, nadat er een ongeval was gebeurd. Bij het ongeluk waren vijf voertuigen betrokken, tenminste één persoon is gewond geraakt. De op rijksweg kwamen de voertuigen rond kwart voor negen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Door het ongeval werd het stuk N35 tussen De Bagatelle en de stoplichten bij Raalte enige tijd afgesloten. Verkeer werd omgeleid. Voertuigen die vanuit de richting Mariënheem kwamen, werden richting Schoonheten gestuurd, wie uit de richting Raalte kwam werd de parallelbaan opgestuurd.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.