morrenhof binnenkort 25000 verkochte autos

Toyota Morrenhof verwacht ergens dit voorjaar haar 25.000-ste auto te verkopen. Ter ere daarvan is er op donderdag 14 juni een grote actiedag bij de Deventer vestiging van Toyota Morrenhof. Iedereen die tussen 1 februari en 31 mei van dit jaar een auto heeft aangeschaft bij één van de drie vestigingen van Morrenhof, Toyota Morrenhof in Deventer en Raalte en Skoda Morrenhof in Deventer, maakt die dag kans om uitgeloot te worden als 25.000-ste kopende klant. Hij of zij krijgt ter ere daarvan maar liefst 25 procent korting op het aankoopbedrag van de auto. Ook occasions tellen mee, net zoals alle auto’s die na 1 januari zijn afgeleverd. Alle kopers krijgen een persoonlijke uitnodiging

Bij de Toyota-vestiging in Deventer wordt het die dag een gezellige boel. Morrenhof presenteert onder de naam Life Style Event een grote braderie en bedrijvenfair en zorgt voor hapjes en drankjes. Ook voor live muziek wordt gezorgd. “Iedereen die ons bedrijf een warm hart toedraagt, is welkom”, vertelt Gert Pot, de verkoopleider van de Raalter Morrenhof-vestiging. “Wel vragen we iedereen die wil komen, vooraf even een mailtje te sturen naar 25000@morrenhof.nl. 25.000 auto’s is natuurlijk niet niks en daarom willen we er ook uitgebreid bij stil staan. Wat we ermee duidelijk willen maken, is dat we een bedrijf zijn dat al tientallen jaren een zeer goede reputatie geniet. Zo’n aantal verkoop je niet zomaar. Daarvoor moet je klantvertrouwen hebben opgebouwd. We gaan voor continuïteit. Langdurige relaties met onze klanten. Men moet zich prettig bij ons voelen. Daar doen we elke dag ons best voor en dat blijkt te werken. Er komen hier bijvoorbeeld mensen over de vloer die al bijna hun hele leven klant van ons zijn.”

Morrenhof is al sinds 1966 een gevestigde naam in Salland. Het bedrijf, opgericht door Henk Morrenhof, begon in Mariënheem. Aanvankelijk als allround bedrijf, maar sinds 1975 exclusief Toyota-dealer. In 1993 verhuisde Toyota Morrenhof naar Raalte. In ’99 werd een tweede vestiging geopend in Deventer. 2008 markeerde de opening van de derde vestiging: Skoda Morrenhof. “Skoda levert goede auto’s in een wat lagere prijsklasse”, stelt Gert. “Zo bedienen we alle marktsegmenten.” Nog steeds is het een echt familiebedrijf. Margot Morrenhof, de dochter van Henk, is de hoofdmanager/eigenaar van de Deventer Morrenhof-vestigingen.

De Raalter vestiging van Toyota Morrenhof heeft inmiddels twaalf medewerkers. Zeven daarvan werken in de garage. Deze richt zich op alle merken, maar is (uiteraard) gespecialiseerd in Toyota’s en Skoda’s. “Alles voor de klant. We werken vakkundig en snel om de facturen zo laag mogelijk te houden.”

Toyota Morrenhof in Raalte is te vinden aan de Klipperweg 5, tel: 0572-361616. Meer informatie op staging2.morrenhof.nl. De actiedag vindt plaats aan de Maagdenburgstraat 3 in Deventer, tel: 0570-510666. Het Life Style Event begint om 19.30 uur. Bezoekers wordt gevraagd zich vooraf aan te melden. Dat kan middels een mailtje naar 25000@morrenhof.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.