moederdagwandeling voor het hele gezin

Er is volop jong leven in het natuurgebied de Duursche Waarden: een prachtig gebied vol vogels en andere dieren. Ben je ook zo nieuwsgierig hoe de dierenmoeders voor hun kroost zorgen? En hoe zijn de rollen eigenlijk verdeeld tussen de mamma’s en de pappa’s in de natuur? Een Staatsbosbeheernatuurgids vertel je er alles over tijdens deze speciale moederdagwandeling.

De twee uur durende wandeling start op zondag 13 mei om 10.00 uur bij de balie van het infocentrum Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst). Na afloop van de wandeling is er voor iedere moeder een gratis kop koffie of thee in het horecagedeelte ‘Op Duur’ in het infocentrum. Terwijl je geniet van het uitzicht over het water kan uw eigen kroost een kijkje nemen in de expositieruimte of lekker spelen in de buitenspeelplaats.

Aanmelden is niet nodig. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Natuurgids via 0570-494310 na 18.00 uur.

Tip: Het laarzenpad kan modderig zijn. Goede schoenen zijn handig en neem vooral een verrekijker mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.