metamorfose dorien gerdes

Inmiddels een vaste rubriek in onze krant en op onze site, de metamorfose. Ontstaan in 2010 op initiatief van Hairstyling Mariël en Fotostudio Stefan Kemper. Elke maand krijgt een inwoner van Salland een metamorfose aangeboden. Wil jij hier ook kans op maken? Stuur dan een mailtje, vergezeld van een goede recente foto en een telefoonnummer naar Maureen@sallandcentraal.nl

Afgelopen maand was Dorien Gerdes uit Raalte aan de beurt. De eerste reactie van de 22-jarige was: “Echt geweldig, ik ben helemaal enthousiast!”

Ook brengen we altijd een aantal tips van professionals.

Hairstyling Mariël:

“De zomer komt er weer aan dus iedereen krijgt weer zin in kleur en met name high lights. Belangrijk hierbij is om een goede high light te kiezen. Wij hebben 5 verschillende systemen, zelfs blonderingen zonder amonia, omdat ieder haartype anders is. Laat je altijd goed adviseren en doe niet zomaar wat! Bij dit model hebben we gekozen voor een blondeersysteem dat maar een paar tinten lichter maakt, zodat de kleur niet te snel terug loopt!”

Fotostudio Stefan Kemper:

“Als je fotografeert met de zon mee is de kans groot dat je onderwerp knijpt met de ogen of lelijke harde schaduwen in het gezicht krijgt. Als je nu eens probeert tegen de zon in te fotograferen dus dat het onderwerp de zon in de rug heeft en dan het gezicht op te lichten met een flits kan dit mooie resultaten opleveren. Meer zien? Kijk op http://stefankemper.wordpress.com”

Haarmeijer juwelier en opticien:

“Het voorjaar is weer begonnen dat betekend dat ook de nieuwe collectie weer binnen is. Ook dit jaar zijn er weer veel kleuren te vinden in het assortiment. Kom eens kijken wat er allemaal mogelijk is.”

Zzapp:

“Collor Blocking is helemaal hip dit voorjaar en deze zomer! Alle kleuren kunnen en mogen gecombineerd worden. “

Boertie Optiek:

“Toe aan een nieuwe zonnebril? Laat je goed adviseren voor de optimale bescherming.”

La Peau:

“De eerste zonnestralen zijn heerlijk, maar zeker niet ongevaarlijk. Laat je huid langzaam aan de zon wennen en zon liever niet tussen 12.00 en 15.00 uur. Gebruik goede zonneproducten, vooral kinderen en mensen met een lichte huid en blond of rossig haar. Huid die vaker verbrand is geweest blijft gevoeliger en heeft extra bescherming nodig. Opnieuw insmeren verlengt de zontijd niet. Ook waterproof cremes verliezen op de duur hun werking. Kom voor meer advies en de nieuwste zonneproducten van PAYOT naar La Peau!”

Tamaris:

“De goede schoenen kunnen op je trouwdag net dat beetje extra geven. Kijk daarom eens bij Tamaris, met als enige in Raalte een collectie Bruidsschoenen. “

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.