man met scootmobiel te water in wijhe

In Wijhe is vanavond iets na half zes een oudere man met zijn scootmobiel in het water gereden. Dit gebeurde in de wetering bij Onder De Gelder in Wijhe. De brandweer heeft hem en zijn scootmobiel uit het water gehaald.

Het lukte omstanders niet om de man op de kant te krijgen. Een van de helpenden hield de man vast totdat de brandweer aanwezig was om hem het water uit te helpen. De man was nog goed aanspreekbaar en is – met verwondingen aan hoofd en armen – naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer was na een foute manoeuvre achteruit het water ingereden. Naar het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Foto: staging2.regiosalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.