maartje wint de wedstrijd van de week

Overwetering kampioen en… Maartje is een eredivisie replica bal rijker. Maartje heeft namelijk de meest recente editie van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal gewonnen. Samen met zes anderen voorspelde ze de uitslag van het competitieduel tussen Overwetering en SV Raalte goed. In Raalte werd het 1-3 voor de ploeg uit Olst, die zich daarmee kroonde tot kampioen van de Vierde Klasse H.

Loting moest bij ons bepalen wie de winnaar werd. Annie, Jesse, Wijhe, Maikel, Joop, Maartje en Esly hadden de uitslag van het duel voorspeld. Maartje had in de loting het meeste geluk. Zij mag naar Intersport Schutte in Raalte om haar bal op te halen.

Woensdag omv 12.00 uur presenteren we weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Wil jij de Wedstrijd van de Week bepalen? Stuur dan een mail naar redactie@sallandcentraal.nl. Misschien kiezen we het door jou geopperde duel wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.