luttenbergs moederdagconcert goedbezocht

Honderdvijftig toeschouwers, onder wie veel trotse moeders, genoten zondagmiddag 13 mei van het eerste Luttenbergse Moederdagconcert. In amfitheater Het Lommerrijk stonden maar liefst vijftig jonge talenten op het bospodium, waaronder saxofonisten, dwarsfluitisten, gitaristen, pianisten, een violiste, drummers en een celliste.

Het kinderkoor van Het Schanebroekkie zong een speciaal moederdaglied en slagwerkers van de drumband van De Bergklanken verzorgden het slotakkoord. Overigens deden ook vanuit andere Sallandse dorpen twee jonge muzikanten mee. Vanuit de coulissen keken organisatoren en muziekleraren Bas van den Toren, Herma Jalink en Nynke Atsma tevreden toe. “Dit was de eerste keer voor ons, een moederdagconcert, maar het kon wel eens een traditie worden”, meldde een tevreden Nynke Atsma na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.