Home / archiefcentraal / luttenbergs moederdagconcert goedbezocht

luttenbergs moederdagconcert goedbezocht

Honderdvijftig toeschouwers, onder wie veel trotse moeders, genoten zondagmiddag 13 mei van het eerste Luttenbergse Moederdagconcert. In amfitheater Het Lommerrijk stonden maar liefst vijftig jonge talenten op het bospodium, waaronder saxofonisten, dwarsfluitisten, gitaristen, pianisten, een violiste, drummers en een celliste.

Het kinderkoor van Het Schanebroekkie zong een speciaal moederdaglied en slagwerkers van de drumband van De Bergklanken verzorgden het slotakkoord. Overigens deden ook vanuit andere Sallandse dorpen twee jonge muzikanten mee. Vanuit de coulissen keken organisatoren en muziekleraren Bas van den Toren, Herma Jalink en Nynke Atsma tevreden toe. “Dit was de eerste keer voor ons, een moederdagconcert, maar het kon wel eens een traditie worden”, meldde een tevreden Nynke Atsma na afloop.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.