lucid wave wint de wraak in wijthmen

De formatie Chariton uit Zwolle had de eer om af te trappen. De bandleden doen een muziekopleiding op het Deltion College dus hebben allemaal veel muzikale achtergrond. De zangeres heeft een geweldige stemen werd begeleid door een band die verschillende stijlen muziek weet tecombineren tot een leuke mix.

Bootcamp Champs zijn vanavond de tweede band op het podium. Deze band bestaat uit Tomas en Chris op gitaar en drums. De band maakt psychedelische rockmuziek.

Lucid Wave is de grote verrassing van de avond. De band stuift van het ene genre naar het andere en doet veel denken aan een gewaagde combinatie tussen de oude Doors en theWolff. De band weet het publiek dusdanig te overtuigen dat ze uiteindelijk met de publieksprijs naar huis gaan en dus een plek in de halve finale winnen.

Een combinatie tussen Rock en Ierse muziek, dat zijn the Rockiers. De band covert oud en nieuw werk van onder meer Triggerfinger en Mumford & Sons maar weet het Wijthemse publiek pas echt te overtuigen meteen cover van Normaal ‘Oerend Hard’ welke luidruchtig werd meegezongen.

De bands Premium, Minxy Noir, Lyssa en Gans Anders staan aankomende week op zaterdag 19 mei in café Calluna in Ommen. Aanvang 21:00 en de entree is (natuurlijk) gratis dankzij de sponsoren Flynth, Vechtdal Centraal, Stone Rockfestival, Fraizle en VechtdalFM.

De halve finales zijn in de Brouwerij te Nieuwleusen (26 mei) en in zaal Kappers te Hoonhorst (2 juni). De uiteindelijke finale is op vrijdag 15 juni in de Trefkoele te Dalfsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.