leontien ladies ride raalte vol

Voor de eerste Leontien Ladies Ride in Raalte kan de vlag nu al in top. Want de 4500 beschikbare startbewijzen voor de tocht op 3 juni zijn de deur uit. “We zijn dus uitverkocht en dat is voor een eerste keer in een nieuwe plaats uniek te noemen”, zegt Lars van den Broek van de Leontien Ladies Ride.

“De editie Raalte belooft een geweldig feest te worden. Dat het storm liep met de inschrijvingen was in het begin wel duidelijk, maar dat we nu al aan de limiet zitten, overtreft onze stoutste verwachtingen. Het betekent dat de online inschrijving vanaf nu gesloten is. Alleen wanneer er zich mensen afmelden, is er een mogelijkheid alsnog mee te doen in Raalte.

Wil je weten of er toch nog een plek vrij is gekomen, bel dan naar 0182-630380.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.