lemels open sportief verlopen

Onder prachtige weersomstandigheden vond afgelopen week voor de 19e keer het Lemels Open plaats op de voetbalvelden aan het Zandeinde in Lemele.

Alleen de woensdagavond gooide het weer enigszins roet in het eten door een behoorlijke regen- en onweersbui, en lag het spel voor een uur stil. De organisatie zat even met de handen in het haar, maar door het inkorten van de wedstrijden konden deze uiteindelijk toch allemaal doorgaan.

Er deden dit jaar weer 41 ploegen mee die streden om een finaleplek in de recreatie- of prestatiepoules. Het scheidsrechterskorps heeft er voor gezorgd dat de wedstrijden sportief zijn verlopen. In het kader van het bezoeken van diverse activiteiten in de gemeente Ommen kwam de nieuwe burgemeester, Marc-Jan Ahne tijdens de finaleavond op bezoek op het sportpark en verrichtte de prijsuitreiking. De uitslagen waren als volgt:

Prestatie: 1e Hulsink’s Slephakken Team

2e Tennisvereniging de lekke bal

3e FC De Halve Liters

4e De Pritstiftjes

Recreatie: 1e FC Bal op het dak

2e Don’t touch my balls

3e Kansloos FM

4e Wil de speaker niet zeveren aan de microfoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.