Home / archiefcentraal / lemelerveld spettert ook dit jaar weer

lemelerveld spettert ook dit jaar weer

Ook in 2012 presenteert Stichting Olé weer het zomerevenement Lemelerveld Spettert bij Natuurzwembad Heidepark. Dit jaar is het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 1 juli geprikt. Het moeten een weekend vol vermaak, muziek, theater, sport en spel voor alle leeftijden worden.

DJ-team Het Einde zal van de zaterdagavond een zomers feestje maken en DJ Kevie zorgt voor de muzikale sfeer op zondagmiddag. Verder verlenen diverse lokale partijen hun medewerking aan dit weekend. Zo is er contact gelegd met de Jeugdbrandweer, Kulturhus De Mozaïek, Scouting Lemelerveld, Motorclub Salland, Carnavalsgroepen Goed te Passe en Kansloos FM en Muziekvereniging Polyhymnia.

Zondagochtend is er het concert van Polyhymnia en aansluitend is het familiemiddag op en rondom Natuurzwembad Heidepark met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.