ladies ride nadert 4000 inschrijvingen

De Leontien Ladies Ride, die op 3 juni verreden wordt, nadert de 4.000 inschrijvingen. Op maandag stond de teller op 3926 fietsende dames. Omdat het er op lijkt dat het aantal inschrijvingen de vierduizend ruim gaat overstijgen, gaat de organisatie binnenkort nog in extra overleg om de veiligheid en de logistiek allemaal gegarandeerd goed te houden.

De mogelijkheid tot voorinschrijving houdt na de Pinksteren op. Vanaf 28 mei is inschrijvingen via internet is niet meer mogelijk. Na die maandag kan aanmelden alleen nog per telefoon op nummer 0182 630 380. Deelnamekosten zijn dan overigens wel hoger dan de huidige 20 euro en er worden middels telefonische inschrijving maximaal 200 nieuwe deelnemers toegelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.