koolhof moet er aan geloven snor gaat er af

Wat doe je als je voetbalteam voor de winterstop nog geen punt heeft gehaald? Als niets lijkt te werken en je inmiddels schor geschreeuwde stem de uitputting nabij is.

Coach Hennie Koolhof van Rohda Raalte 9 weet wat je dan moet doen. Namelijk cynisch worden en een weddenschap met je team afsluiten. En dan wel een weddenschap die je in jouw ogen niet kunt verliezen. Zoals je snor eronder verwedden dat je team in het betreffende seizoen geen enkele wedstrijd zal winnen.

Gezien de statistieken een veilige, dus goede optie, dacht Hennie. Het team was het hier roerend mee eens en beloonde deze positieve insteek met een glorieuze overwinning in de eerste wedstrijd na de winterstop. Die snor moet er nu af. En dat gaat gebeuren.

Het ceremonieel verwijderen van de snor zal plaatsvinden op zondag 6 mei om 16.15 uur in de kantine van Rohda Raalte. Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen. De snor wordt er door niemand minder dan kapper Woldberg afgehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.