kleurrijke kunst en culinaire lekkernijen

De Horsthoeve in Broekland houdt in juni voor de tweede keer de Kunst & Kitchen Fair. Een heel weekend lang staat de boerderij en het erf in het teken van kleurrijke kunst en culinaire lekkernijen. Deze fair is een initiatief van een groep bijzondere mensen die samen hun talenten, inspiratie en locatie willen delen met anderen die hiervan genieten.

Vorig jaar had de fair meer dan 400 bezoekers. Het was een komen en gaan van mensen die genoten en zich lieten verassen door de Bourgondische sfeer en de variatie aan kunst.

Nieuwe enthousiaste deelnemers die zich spontaan hebben aangemeld, maken de fair deze zomer nog kleurrijker! Rond en om de boerderij is er voor jong en oud genoeg te zien en te doen. Een landelijke lunch, picknicken op een heerlijk plekje onder een grote boom of in de boomgaard. Met een schildersezel ergens in alle rust gaan zitten schilderen, meedoen aan de workshop etalagepop mozaïeken of zelf parfum maken.

Voor de kinderen is het ook goed vertoeven op de Horsthoeve. Broodjes bakken in het kampvuur. Zelf een mooi schilderij maken, of je laten schminken. Maar je mag ook de ezel, Froekie, knuffelen.

De fair begint zaterdag 2 juni om 11.00 uur. Tot 22.00 uur is er deze dag volop de gelegenheid om te genieten van de vroege zomeravond onder het genot van een lekker glas drinken en een (h)eerlijke hapjes en ’s avonds een Bourgondische barbecue.

Zondag 3 juni staat om 11.00 uur de koffie alweer te pruttelen. Lekker met een stuk ambachtelijke appeltaart. Gedurende de hele dag is er tot 18.00 uur weer van alles te zien en te doen. Deze dag staat in het bijzonder in het teken van allerlei lekkere hapjes..

Naast het initiatief van de Kunst & Kitchen Fair is er veel meer te doen op De Horsthoeve. Eigenaresse, Patricia Vreugdenhil, biedt dagbesteding aan mensen met niet-aangeboren-hersenletsel. Deze personen genieten van de rust en de ruimte op het erf. In het atelier wordt onder andere geschilderd. De werken van de deelnemers zijn uiteraard een heel belangrijk onderdeel van de Kunst & Kitchen Fair. Meer informatie vind je op staging2.dehorsthoeve.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.