kleedkamers wijhe92 officieel geopend

Phillipe Merle, een van de spelers van het G-team van Wijhe ‘92, heeft zaterdagmorgen met een schot door rood/wit-papier in de deuropening de nieuwe kleedkamers van Wijhe’92 officieel geopend. Dit gebeurde in bijzijn van een grote groep bouwvrijwilligers, gedeputeerde Bert Boerman van de provincie Overijssel, wethouder Ans Otterloo van de gemeente Olst-Wijhe en Willemien Schoneveld van Rabobank Salland. Ook waren er leden en sponsoren aanwezig.

Voor de openingshandeling heeft voorzitter Martin Westerbeek de aanwezigen toegesproken. Hij ging daarbij in op de belang van de samenwerking en het tonen van maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging Wijhe’92. Hij was blij dat door bijdragen van de provincie, de gemeente, de Rabobank maar ook de opbrengst van de Superloterij de uitbreiding mogelijk is geworden. In hun toespraken prezen zowel gedeputeerde Boerman als wethouder Otterloo Wijhe’92 voor haar rol in de Wijhese samenleving.

Na de opening werden de nieuwe kleedkamers bekeken en werd uitleg gegeven aan de officiële genodigden. De ochtend werd afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine van Wijhe’92.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.