klanten c1000 in de prijzen

Bij C1000 van de Worp in Heino vielen woensdag 23 mei maar liefst acht klanten in de prijzen. Door mee te doen aan de opgezette bonnetjesactie konden deelnemers kans maken op verschillende prijzen waaronder vijf uitgebreide gourmetschotels, een skateboard, vier entree kaarten voor Dierenpark Emmen en als klap op de vuurpijl een Siemens hoofdprijs ter waarde van 208 euro in de vorm van een strijkijzer en stofzuiger.

De winnaars hadden in bepaalde perioden een product van de actie gekocht en hun bonnetje in de bus gedeponeerd. Yvonne Meiberg ging er met de hoofdprijs vandoor en reageerde enthousiast: “Mijn strijkijzer is inmiddels twintig jaar oud dus deze vervanger is helemaal welkom”. Ook de andere winnaars waren blij met hun prijzen. Bedrijfsleider Johan Schoemaker deelt de prijzen uit en vult aan: “Zo zie je maar, door een simpel bonnetje in te vullen maak je kans op mooie prijzen waarmee wij alle winnaars veel plezier wensen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.