Home / archiefcentraal / kinderolympiade zoekt vrijwilligers

kinderolympiade zoekt vrijwilligers

De organisatie van de Kinderolympiade van Sallands Oogstfeest Stöppelhaene is op zoek naar vrijwilligers. Ieder jaar staat het onderdeel steevast op het vrijdagmiddag-programma.

De Kinderolympiade is in het bijzonder gericht op kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Tijdens deze olympiade kunnen kinderen voor 1 euro deelnemen aan talloze doe-spelletjes in mooie cartoon sferen. Om de Kinderolympiade succesvol te laten verlopen, is de organisatie afhankelijk van een groot aantal vrijwilligers.

Ben je 15 jaar of ouder en heb je interesse dan ben je van harte welkom en meld je dan ook snel aan! Ook sportverenigingen met een team mogen zich aanmelden om een dagje te helpen.

De Kinderolympiade gaat vrijdag 24 augustus 2012 om 13:00 uur van start en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Indien je wilt helpen bij de spelletjes, moet je om 12.15 uur aanwezig zijn.

Interesse? Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar kinderolympiade@stoppelhaene.nl. Vermeld er tevens even bij of je al eerder vrijwilliger bij de Kinderolympiade bent geweest.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.