karin rass wint fotocompetitie salland

“Perfecte scherpte, belichting, licht, kleuren. Zeer aaibare snuit. Straalt warme uit,” luidt het rapport van de jury op de winnende foto’ nat poezenneusje’, gemaakt door Karin Rass, lid van Fotoclub Salland uit Raalte.

Ieder jaar houdt Fotoclub Salland een onderlinge fotowedstrijd. Alle leden kunnen daarvoor een aantal foto’s inleveren. De foto’s worden vervolgens door een deskundige jury beoordeeld en becommentarieerd. Dit seizoen is Karin Rass clubkampioen geworden met haar foto ‘nat poezenneusje’.

De tweede en derde plaats was voor Monica In ’t Veld. D1e ingeleverde foto’s werden beoordeeld en van commentaar voorzien door Nita Bönnekamp en Jeffrey Rijke. Nita is fotografe en heeft een eigen studio in Gorssel. Jeffrey is werkzaam geweest als fotograaf en heeft les gegeven aan de Rietveld Academie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.