honderd kinderen met leesvirus in raalte

Een bibliotheek vól kinderen, allemaal besmet met het Leesvirus maar toch vrolijk. Het was maandag een fantastisch slotfeest met alle kinderen van de vijf groepen 6. Studenten van KindActief Raalte plus 25 eerstejaars leerlingen Kinderopvang hebben de kinderen begeleid. De kinderen hebben zich prima vermaakt met allerlei spellen, opdrachten, limonade drinken en lekkers eten.

Winnaars van de digitale quiz zijn leerlingen van groep Esmoreit groep 6b uit Luttenberg met in totaal 206 punten. Ze hebben een prijsbeker ontvangen en elk kind nog een aardigheidje.

De leerkrachten zijn over het Leesvirus project erg enthousiast. Ze merken dat kinderen met deze quiz enorm zijn gestimuleerd om te gaan lezen. De bibliotheek verwacht dat er volgend jaar meer scholen meedoen. Je kunt hierover contact opnemen met de bibliotheek Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.