hennie koolhof gaat snorloos door het leven

De coach van Rohda Raalte 9, Hennie Koolhof, moet het zonder snor stellen. Afgelopen zondagmiddag werd hem de moustache afgeschoren, onder toeziend oog van vele (vooral lachende) belangstellenden. Koolhof moest afscheid nemen van zijn snor, omdat hij een weddenschap met de spelers van zijn team verloor.

Het team van Koolfhof had voor de wintersport nog geen enkel punt in de competitie behaald. Met de moed der wanhoop proveer de trainer de spelers van zijn team tot het uiterste te motiveren. Hij verwedde zijn snor, opdat zijn team geen enkele wedstrijd zou winnen.

Wat er gebeurde? Zijn team won prompt de volgende wedstrijd. Afgelopen zondag was het dan zover: De snor ging eraf. De bekend Raalter oud-kapper Piet Woldberg zorgde er persoonlijk voor dat de snor van Koolhof tot het verleden behoort.

Vooraf aan deze ‘adieu snor’-ceremonie was het nog wel even serieuzer werk. Trainer Kick Maatman nam afscheid van de Rohda 1-spelers Melvin Velthuis, Sander Kok, Timo Haverkamp en Teije ten Den.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.