heino zorgt nog voor sensationeel slot

Heino kan met opgeheven hoofd op vakantie. Na twee wedstrijden tegen PH mag Heino het volgend jaar opnieuw proberen in de tweede klasse.Trainer Marc Lobbert was dan ook na aloop een tevreden man.

“In twee wedstrijden bekeken was PH de betere ploeg. Donderdag hadden we heel veel moeite met de diepgaande mensen op het middenveld. We speelden vandaag compacter en kregen ook wat kansen. PH was wel meer aan de bal, maar wij waren gevaarlijker. Dan maken ze toch onverwacht de 1-0 en dan weet je dat het heel lastig wordt. Dan valt ook de 2-0 en dan is het eigenlijk gebeurt.

Ik heb in de rust ook gezegd. Er is veel pubiek probeer er nog een wedstrijd van te maken. Dan geef je wat ruimte weg, en wordt het 3-0. Al moet ik zeggen dat we daarvoor een paar beste kansen kregen en dan kan het nog spannend worden. Gelukkig knokken ze nog terug in de wedstrijd en wordt het bij PH nog paniekerig. Vlak voor tijd zelfs nog de 3-3 en dan nog kansen op meer,maar de tijd was te kort”.

“We kunnen terug zien op een goed seizoen.Top vijf was de doelstelling met een periode titel.Dat is gelukt,nu nog wat stapjes maken en dan op naar de eerste klasse. Daar zijn we nu nog niet aan toe”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.