heino in de startblokken voor debat de tippe

Hoewel er inmiddels na de afzonderlijke fractieberaden een meerderheid lijkt af te tekenen tegen het collegevoorstel, lijkt het de belangengroeperingen nog zeer zinvol om de fracties en het college kennis te laten nemen van hun kijk op de voorliggende visie.

Overigens is er waardering voor het plan om het onderwerp later op de avond te agenderen, zodat de inwoners van Heino dinsdag na de avondvierdaagse om 20:30 uur de discussie kunnen bijwonen. Zij verzamelen om 20:00 uur (voor de fietsers om 19:45 uur) bij de Rabobank zodat het mogelijk is om gezamenlijk te kunnen vertrekken richting het gemeentehuis in Raalte.

De insprekers rekenen op uitgebreide steunbetuigingen vanaf de publieke tribune.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.