Home / archiefcentraal / heiki laing vijfde op nk motorcross

heiki laing vijfde op nk motorcross

De start van de eerste manche was goed en hij pakte kopstart. In de eerste ronde kwam Heiki even ten val waardoor hij als 16e de wedstrijd weer kon aanvangen. Vervolgens reed hij een sterke inhaalrace waardoor Heiki toch nog als 8e wist te finishen.

De start van de tweede manche was wederom goed maar Heiki kwam in de eerste bocht direct door een inschattingsfout ten val. Als laatste kon hij de wedstrijd vervolgen en reed erg sterk terug. Nu eindigde Heiki na 25 minuten en twee ronden als 7e en behaalde met deze punten een 5e plaats in de daguitslag.

Voor meer informatie kijk op www.heikilaing.nl

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.