heeten weer terug naar derde klasse

Heeten kon het in de tweeluik met Robur et Volicitas niet bolwerken.In Apeldoorn werd kansloos met 4-1 verloren zodat Heeten na één jaar tweede klasse het weer een klasse lager mag proberen. Jan Regelink vond de zege dik verdiend.

“We begonnen goed. Kwamen snel voorsprong en dachten dit begint goed. Robur nam al snel het iniatief over en wij kwamen niet meer in het spel voor. Bij hun kon je goed zien dat ze er nog vol voor wilden gaan en dat ontbrak bij ons wel een beetje. Zij mogen nu naar de finale ronde. Wij kunnen volgend jaar weer kampioen worden”.

Heeten heeft het hele seizoen gestreden voor wat het waard was. Het kon ternauwernood rechtstreekse degradatie ontlopen, maar moest passen in de nacompetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.