heeten de nacompetitie in

Heeten mag zich opmaken voor de nacompetitie. Als de berichten goed zijn zal op Hemelvaarstdag tegen Robur et Velocitas gestreden worden via een thuis en uitwedstrijd, wie zich plaats voor de volgende ronde. Heeten heeft een moeilijk seizoen achter de rug. De club bivakeerde het hele jaar in de onderste regionen en kon rechtstreekse degradatie maar net ontwijken.

Het eindigde op een twaalde plaats met 28 punten. Dat was genoeg om Markelo en Vaassen onder zich te houden. Samen met Epe mag het nu strijden voor behoud in de tweede klasse, en dat zal nog een hele klus worden.

Bij winst wachten nog twee wedstrijden voor een plaats in de tweede klasse. Het zal zeker niet makkelijk worden. Vandaag werd een 2-0 voorsprong in het laatste kwartier nog verspeeld. Epe moest eigenlijk ook nog winnen en dus knokte die ook voor elke meter.

Alexander Ruiter had in de eerste helft Heeten op voorsprong gezet, wat hij in de tweede helft verdubbelde. Epe kwam langs zij, maar een zege zat er niet meer in, zodat het ook de nacompeitie in mag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.