Home / archiefcentraal / grote brand bij olst optiek in centrum olst

grote brand bij olst optiek in centrum olst

In het pand van Olst Optiek aan de Hendrik Droststraat in Olst heeft zaterdagavond een grote brand gewoed. De brandweer rukte met groot materieel uit. Zwarte rookpluimen waren tot ver buiten Olst te zien. De brand brak uit kort na 18.00 uur zaterdagavond. Brandweerkorpsen uit Olst, Wijhe en Diepenveen zijn opgeroepen. Vanuit Deventer is een hoogwerker aangerukt om de brand van bovenaf te blussen.

De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting in een wasmachine. Er ontstond veel schade in de woning. Het vuur sloeg via de woning over naar het dakterras en bedreigde ook een naastgelegen meubelzaak. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s: www.regiosalland.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.