grote brand bij olst optiek in centrum olst

In het pand van Olst Optiek aan de Hendrik Droststraat in Olst heeft zaterdagavond een grote brand gewoed. De brandweer rukte met groot materieel uit. Zwarte rookpluimen waren tot ver buiten Olst te zien. De brand brak uit kort na 18.00 uur zaterdagavond. Brandweerkorpsen uit Olst, Wijhe en Diepenveen zijn opgeroepen. Vanuit Deventer is een hoogwerker aangerukt om de brand van bovenaf te blussen.

De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting in een wasmachine. Er ontstond veel schade in de woning. Het vuur sloeg via de woning over naar het dakterras en bedreigde ook een naastgelegen meubelzaak. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto’s: staging2.regiosalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.