go back to the zoo om 2000 zat de sfeer er al in

Wie zaterdag iets aan de late kant was, op Rockin’Ribs, had Go back to the Zoo bijna gemist. Zanger Cas Hieltjes: “We mochten maar kort het podium op, omdat Status Quo haar aanvangstijd vervroegd had. Die wilden vroeger beginnen, dus kregen wij veertig minuten.”

Hieltjes zat er direct na het optreden niet mee. “Nog niet zo lang geleden speelden we sowieso geen langere sets dan een half uur. Nee, we hebben ons prima vermaakt, en het publiek ook toch?” 19.45 Uur beginnen, is dat niet wat vroeg? “Och, we hebben ook wel eens om 13.00 uur gespeeld… Maar serieus, de tent was zo vroeg op de avond al vol, ze kwamen dus speciaal voor ons, en dat merk je toch als je op het podium staat. De klik was prima.”

Tijd voor een toegift was er echter niet. King Jack trad ook nog op voordat Francis Rossi met zijn mannen opkwam. Het publiek was ook hier enthousiast, maar het had toch ook wel iets weg van een tussendoortje. Qua line-up prima gekozen dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.