gewoon carolien zelfhelend vermogen

Er zijn heel veel manieren om je zelfhelende vermogen aan te spreken en groter te maken. De volgende manier is een combinatie van andere manieren en eigen. Het werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je mag het vrij gebruiken. Verander gerust de zinnen zoals het voor jou fijn(er) voelt. Het best werkt het als je het elke dag doet en het liefst een aantal weken achter elkaar. Je geeft je lichaam, ziel en geest als het ware op zachte manier opdrachten.

Ga maar rustig zitten of liggen. Zeg maar hardop of in je gedachten: “Ik verwijder overladen personen, lichtwezens of entiteiten uit mijn systeem.Dat ze steun en liefde geven is fijn, maar ik ben ik en ik neem verantwoording voor mijn geluk en gezondheid.Ik verwijder alle mannen, vaders, zonen,moeders, vrouwen, dochters uit mijn systeem. Ik vind wederzijdse liefde, adviezen steun fijn, maar ik ben ik en ik neem zo veel als mogelijk mijn eigen beslissingen. De zuurgraad in mijn lichaam is elke dag optimaal voor mij. Ik doe vanzelf wat nodig is om de optimale zuurgraad te behouden. Mijn lichaam verwijdert elke dag de afvalstoffen beter, de energiebanen, bloedvaten en lymphevaten in mijn lichaam stromen goed door. Tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen worden aangevuld zoals dat het beste is voor mij. Mijn hormoonstelsel brengt zichzelf elke dag meer in evenwicht zoals het allerbeste is voor mij. Ik voel me veilig en prettig bij mijzelf en kan goed naar anderen verwoorden wat ik nodig heb om aan mijn (basis)behoeften te voldoen. Ik kan goed mijn grenzen aangeven. Mijn energiecentra (chakra’s) en energieveld (aura) zijn goed ontwikkeld en goed in balans. Elke dag wordt wat ik graag wil en mag doen duidelijker en heb ik er meer plezier in het te mogen doen.”

Succes en veel plezier!

Info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.