gewoon carolien vrijheid

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag hebben we weer gevierd. Bevrijding, vrijheid, vrij zijn is belangrijk. Vrijheid kun je op heel veel verschillende manieren beleven. Graag deel ik wat spirituele ervaringen van mensen uit de buurt.

Een man komt in de praktijk. Hij wil graag astraal reizen. Hij weet hoe hij zijn lichaam kan ontspannen. In eenheid met hem en Dat wat is, begeleid ik hem tot hij helemaal vrij is. Hij ervaart een gedragenheid, enorme liefde en hij ervaart dat alle mogelijkheden tot zijn beschikking staan. Hij zegt; ’het is net alsof ik middenin de kosmos lig, zo heerlijk, zo vrij, gelukzalig gevoel. ’

Iemand anders schrijft (bewerkt);’ Ik zie in de dood ook vrijheid. In de hemel, dus de dood, daar voelt het voor mij vrij. Het voelt heel vredig, daar lig ik altijd te genieten. Daar voel ik niets en denk ik niets. Mijn pijn is daar helemaal weg en blijft lang weg, ook als ik weer óp de aarde ben. Het voelt als een verlangen in me: dood is vrij zijn.’

De dood wordt hier niet gezien als de dood van je lichaam, maar als de dood van het ego, dat wil zeggen dat alle gedachten en emoties tot rust zijn en je compleet ontspannen bent in overgave aan Dat wat is. De mevrouw die het leest, ervoer door het lezen een gelukzalig gevoel. Zij schrijft; ‘Is DIT vrij zijn? Is dit HET gevoel? Ik zie (voor mijzelf in beeld) een deken, een schild, een beschermlaag die afglijdt! Het is als naakt en puur zijn………dit is vrij zijn! ‘

Het lijkt alsof het gevoel en de bewustwording van ‘vrij zijn’ in stapjes wordt opgebouwd. De mevrouw schrijft verder; ‘Ik zag iemand tussen twee hele dikke grote witte wolken. Zijn armen rusten eerst op de wolken en toen deed hij zijn armen in een keer omhoog. Hij schoot als een pijl tussen de wolken door, naar beneden. Naar mij?

Mijn hoofd maakte overuren en aangezien ik toch aan jou (Carolien) dacht, dacht ik: meid, circuleren, sturen die energie. Maar als ik het naar beneden stuur, draait mijn 3e chakra als een tol in het rond. Trouwens dat deden alle chakra’s op het moment als ik het vanuit mijn hoofd ergens anders naar toe stuurde. Allerlei gevoelens en gedachten gaan (sjezen) door mijn lijf, dus het gevoel komt en gaat. Er is al snel een ander gevoel / beeld dat het weer overneemt. Maar het is allemaal wel te doen. Het is niet vervelend…. eigenlijk voelt het heel fijn. Het voelt haast als opgewonden. Na enkele uren komt het idee / gevoel bij mij naar boven, dat de woorden en het gevoel door middel van een heel dun zijden draadje verbonden zijn.’ (toevoeging van Carolien; Dus dat wij mensen niet ons gevoel of onze woorden/ meningen zijn.)

Tijdens de boodschappen halen kom ik erachter dat er ook een hele rust over me heen is gekomen. Een beetje een zonnig vakantiegevoel, sauna kan ik het ook wel mee vergelijken 🙂 . Echt zo’n innerlijke rust! ‘

Welke ervaringen heb jij met ‘vrij zijn/ vrijheid’ ? Graag lees ik je verhaal/ ervaring via info@carolienjonkman.nl staging2.Carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.