Home / archiefcentraal / gasten genieten van podium jong actief

gasten genieten van podium jong actief

De gasten van de Zonnebloem afdeling Raalte in het Annahuis hebben vrijdag een gezellige middag gehad. Ze werden verwend met muziek en zang van jongeren onder leiding van Hans Groen.

Als afwisseling werden oude foto’s van het dorp Raalte op een groot scherm getoond, die Richard Woolderink met een verhaal omlijstte. De gasten genoten van moderne liederen, zoals The yellow rose, Jar of hearts, When the Party is over en van liederen van vroeger, zoals Twee ogen zo blauw, Spiegelbeeld, Droomland en nog veel meer. Bij de presentatie van de foto’s van vroeger merkte je een grote betrokkenheid en herkenning.

De gasten werden ontvangen met koffie en iets lekkers en in de pauze werden de gasten voorzien van een drankje en rijkelijk onthaald met vele soorten hapjes, verzorgd door de activiteitencommissie van de Zonnebloem met assistentie van studenten van de Landstede. Na afloop kwamen meerdere gasten naar de organisatie toe om hen te bedanken voor een prettige middag in het voor hen zo vertrouwde Annahuis.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.