forse rookschade na brand in vaatwasser

Een huis aan de Schoolstraat in Raalte heeft in de nacht van dinsdag op woensdag forse rookschade opgelopen bij een brand in de vaatwasser. Omstreeks 02.15 uur werden de bewoners van het huis gewekt door de rookmelders. Even later schakelden ze de brandweer in.

De brandweer had maar kort werk met de melding. De brand in de bijkeuken van de woning werd snel geblust. Na het ventileren van het huis zat het werk voor de blusgasten er op.

De bewoners zijn nog lang niet klaar met het nachtelijke akkefietje. De muur van de bijkeuken is zwartgeblakerd. Ook is er in flink wat rookschade. Vermoedelijk is de brand ontstaan na kortsluiting in de vaatwasser.

De foto bij dit artikel werd genomen door Pim Haarsma van RegioSalland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.