food night in het holstohus

Tijdens de Food-Night die in de tuin van het Holstohus in Olst wordt gehouden is veel lekkers te proeven. Voor 8 euro kunnen regionale en internationale snacks en gerechten geproefd worden zoals: hartige muffins, Boliviaanse hapjes, eetbare bloemen, Azerbeidjaanse hapjes, eetbare insecten, Sallandse specialiteiten en bijzondere sappen.

Al die exotische en inheemse gerechten worden gepresenteerd door lokale producenten in het kader van de Zinnenprikkels-maand in het Holstohus. De proeverij wordt muzikaal omlijst door harpmuziek van Mechteld Karlien de Jongh . Deze harpiste uit Diepenveen is intussen nationaal aan het doorbreken met haar repertoire van Ierse, Schotse, Bretonse, Braziliaanse en Cubaanse Folk muziek die ze aanvult deze aan met klassieke stukken.

De proeverij vind plaats op vrijdagavond 1 juni is vanaf 20.30 uur. Kaartjes zijn tot op vrijdagavond in het Holstohus te koop, maar wie er zeker bij wil zijn wordt aangeraden al eerder hiervoor bij VVV of de Brasserie langs te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.