er zijn nog een paar kaarten voor status quo

Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om niet tot het allerlaatste moment te wachten. Bezoekers van het concert en de facebookfans van Ribs & Blues maken kans op één van de vier unieke gesigneerde fotoboeken van Status Quo. Deze worden onder de fans verloot.

De band heeft live een geweldige reputatie en bewijst dat met uitverkochte shows in alle landen van Europa. De ticketprijzen van deze concerten in hallen en stadions zijn een veelvoud van de entreeprijs voor het optreden op Pinksterzaterdag in Raalte.

Naast de concerten op zaterdagavond is Ribs & Blues op pinksterzondag en maandag traditiegetrouw natuurlijk weer gratis.

Kijk voor meer informatie over Ribs & Blues op staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.