Home / archiefcentraal / en de beelden zijn van groote schaarsberg av

en de beelden zijn van groote schaarsberg av

Leo en René Groote Schaarsberg hebben al sinds jaar en dag hun eigen audiovideo-bedrijf. In het geval van R&B leggen ze de beelden vast. Maar je komt ze ook in theaters, schouwburgen en muziektempels tegen voor de geluidsregistratie en de mix tijdens concerten.

Bij R&B werkt een team van zeven man voortdurend aan de beelden. Het zijn ondermeer de cameramensen die je op het podium ziet. Op de foto zie je de regiekamer, in een bus ingebouwd die we achter het podium tegen kwamen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.