eerste namen leerlingen staan op wegdek

Carmel College Salland heeft haar eigen Tour de Salland. Dagelijks fietsen drommen leerlingen uit de wijde omgeving naar Raalte om daar onderwijs te volgen. De namen op het wegdek zijn er om de leerlingen aan te moedigen op weg naar de finish; een diploma of een succesvolle schoolloopbaan.

De kunstenaar heeft samen met de school twaalf plaatsen in de regio geselecteerd. Hier komen namen van brugklassers en tweedejaars leerlingen op het wegdek te staan. Leerlingen van het VMBO en Praktijkonderwijs, die hier elke dag langs fietsen, brengen zelf eigen hun naam aan op het wegdek onder leiding van de kunstenaar.

De uitvoering van het kunstwerk vindt plaats in de periode van 7 tot en met 18 mei. Per dag worden twee plekken van namen voorzien. Ook in het schooljaar 2012-2013 mogen de nieuwe brugklassers hun namen erbij schrijven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.