edwin ophof twee keer op podium

Edwin Ophof heeft afgelopen weekend twee podium plaatsen weten te behalen in twee verschillende sport disciplines. De triatleet uit Raalte werd zaterdag tweede bij de masters op het Nederlands kampioenschap kwart triatlon in Heerenveen. Een dag later reed hij zijn eerste wielerkoers van dit jaar bij de masters op het district kampioenschap te Luttenberg. Door mee te sluipen met een kopgroep van vier man wist hij de sprint te winnen van Ronny Essink uit Ruurlo en werd zodoende glansrijk kampioen van het district Oost Nederland.

Aankomende zondag staat het NK halve triatlon op het programma en een maand later, op 1 juli, neemt hij deel aan de hele Ironman van Klagenfurt (Oostenrijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.