discozwemmen in de tippe groot succes

De ludieke actie van De Sökkestoppers om vrijdagavond het zwembad te voorzien van disco is een groot succes geworden. Een kleine 400 bezoekers waren naar De Tippe gekomen om samen met de Jeugdraad en Raad van Elf te plonzen in het Tippe-water onder het genot van opzwepende disco muziek.

Natuurlijk werd de polonaise ook ingezet door Prins Ben, Jeugdprins Tim, de Raad van Elf en tientallen kinderen. Zelfs Wethouder Haarman gaf gehoor aan de oproep van de Sökkestoppers en zwom dapper een paar baantjes mee. “Met een week van zomerse temperaturen is het voor de kinderen en volwassenen echt genieten in en om het water van de Tippe”, zegt Prins Ben de 1ste. “We hopen dat aanstaande donderdag 31 mei een wijs besluit wordt genomen door de gemeenteraad waarbij de sluiting van de Tippe van de baan is”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.