discozwemmen bij de tippe

,,Op dit moment is het prachtig weer en genieten we volop van de zon en het zwemwater. Daarnaast is het voortbestaan van de Tippe een hot item. Als Carnavalsvereniging dragen we graag een steentje bij om De Tippe extra op de kaart te zetten en de bezoekersaantallen te vergroten. We nodigen Wethouder Haarman en alle fracties uit om vrijdag ook mee te zwemmen”. Het discozwemmen is van 18.30 tot 21.00 uur.

Jeugd Prins Tim en Prins Ben I en hun adjudanten en gevolg zullen ook acte de présence geven en zwemmen een aantal baantjes mee. Er wordt de normale toegangsprijzen berekend. Zwembad De Tippe is gevestigd aan de Brinkweg 11 in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.