den daas ergert zich aan coalitiepartijen

Hij kreeg van alle raadsfracties al een reactie op zijn plan, behalve van de twee grootste partijen. Dat irriteert Den Daas. “Ik heb inmiddels steun gekregen van PVDA, D66, SP. De VVD vond de herziene motie sympathiek en zal na fractieberaad(vanavond) uitsluitsel geven. Van de fractievoorzitters van GB en CDA heb ik ondanks aandringen nog niets gehoord. Ik vind dit ergerlijk, het riekt mij namelijk teveel naar de arrogantie van de macht.”

Samen met de VVD dient Den Daas overigens nog een motie in. Die gaat de hele sportvisie van de gemeente aan. “De VVD kwam met een motie over de sportvisie als geheel. Ik zal deze mede indienen.

Aangezien ik niet verwacht dat hier een meerderheid voor zal zijn ben ik verder gegaan met mijn motie. Ik wil namelijk alles uit de kast halen om sluiting van de Tippe te voorkomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.