Home / archiefcentraal / de tien verschillen rond hemelvaart

de tien verschillen rond hemelvaart

” Dat dauwtrappen begint altijd vol enthousiasme, maar ook vaak onvoldoende voorbereid. Lekke banden onderweg geven mannen wel de uitgelezen kans zich een heer te tonen. Maar te veel kansen kan Hemelvaartsdag ook zomaar veranderen in een donder-dag.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.