de sc ek pool van teije ten den

“In de finale verslaat Nederland Duitsland. Het gaat er wel om spannen, maar met wat geluk halen ze het.”

Ten Den vindt het lastig om de winnaar te voorspellen maar z’n gevoel is er vrij zeker van. “Ik denk door het verlies van twee jaar geleden in de WK-finale, dat het Nederland nu gaat lukken. In de finale tegen Duitsland, ik bedoel, kom op. Ik denk dat de revanchegevoelens genoeg geluk creëren om met de beker terug naar huis te keren.”

Dat Duitsland de finale gaat halen komt door de middenvelder Mesut Özil. “Hij wordt echt goed. Ja, hij is al goed. Maar op het EK gaat hij het echt laten zien. Geweldige voetballer”, aldus de Ten Den.

“We hadden het idee om naar Polen en Oekraïne te gaan om het EK van dichtbij mee te maken, maar het was erg lastig met school te combineren. Het maakt mij ook niet zo veel uit waar ik het kijk, als het maar met vrienden is. Bij iemand thuis voor de tv of in de kroeg. Maar wellicht proberen we het over twee jaar weer, als het WK in Brazilië wordt gehouden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.